Ordknapp onsdag

Dagens Ordknappe onsdag skal for en gangs skyld bli nettopp ordknapp (og bildeknapp, for den del). Skylden/æren for det er det Franz Ferdinand og skuddene i Sarajevo som har. Slik er det når tredjeklassingen har en Superviktig prøve i morgen og mor fremdeles duger som forberedelses-sensor. Hyggelig er det, og hun ligger godt an til prøven. Det skal heller ikke stikkes under en stol at mor sjøl hadde godt av litt oppfriskning av kunnskapen om 1. verdenskrig og de økonomiske forholdene etterpå. Der- altså bakerst i hjernen- var det støvete, gitt!

Men her er det som preger dagene for tiden- i tillegg til de vanlige aktivitetene og litt ekstra hurramegrundt før vi får landet hva som skjer de neste ukene. Temaet er snø, og kulde, og selv om vi og særlig de minste har MYE glede av vinterværet, er det ikke fritt for at jeg kunne tenke meg noe annet enn minus 17 (!!!) kvelden før det som liksom skal være den første vårdagen.

Men hei. Kanskje en skikkelig vinter gir oss en skikkelig sommer? Ikke meg imot. I mellomtiden får vi ta den moroa vi får, og ikke tenke for mye på strømregningen…

 

 

 

🙂