Ordknapp onsdag

Ordknapp onsdag pleier å være en av de få postene jeg får ut på riktig dag. Ellers henger jeg jo minst noen dager (av og til uker) bakpå. Ofte er Ordknapp onsdag ganske enkel også, mobilkameraet ligger jo alltid i lomma, og selv om bildene blir av ymse kvalitet mangler det sjelden motiver i løpet av en uke.

Men denne uka sliter jeg litt. De fine bildene fra hytta er lagt ut i hytteposten, påskeeggene likeså, og ellers har det skjedd fint lite. Ukas post består derfor av de bilene som ikke allerede er brukt. Det første er utsikten fra mine ti stille minutter alene under et tre fra hytta. Noen ganger er litt blå himmel og noen kvister akkurat det som skal til. Og det klassiske motivet «Bikkje i snø». Hun er morsom, Dyret, til vanlig er hun Oslos lateste hund, men så fort hun kommer opp på fjellet er det akkurat som om eldgamle instinkter slår inn og vår sedate sofabikkje leker Villmarkens Dronning. Et artig syn, men så veldig skremmende er hun dog ikke.

Minste jenta og største jenta i skisporet. Det er fint å ha en storesøster som kan heie når skareføret er glatt og runden rundt myra lang. Og far måtte ha en på skuldrene og en i hånda da vi prøvde oss på en 400 meter lang tur (det tok godt over en halvtime).

Mer søskenidyll: det er mye morsommere å øve når man har akkompagnement! Men idyllen er ikke udelt når minstemann kommer og blander seg. Gitarstrenger er bare så altfor fristende for en liten tass!

Og til slutt, ukas lille store kuriositet. Min eldste datter har noe jeg aldri har vært i besittelse av, nemlig kreativitet. Koblet med en hang til systematikk og oversikt, har hun dermed diverse stappfulle notatbøker med tekst og tegninger, og kreative leksekart og timeplaner pryder veggene inne på det rommet jeg sjelden får audiens i. Og her har andreklassingen fått hjelp til å lage sitt eget. Skal se hun ender i storesøsters fotspor- jeg håper det for hennes del (sa hun som er lei av Excel-ark…)!

Ha en god onsdagskveld, så håper jeg neste onsdag byr på hakket mer kvantitet, og kanskje også kvalitet.

 

WP_20160323_025

 

WP_20160323_015

 

 

WP_20160323_027

WP_20160324_003

WP_20160326_010

WP_20160327_006

 

 

2 tanker om “Ordknapp onsdag

 1. Dyret er bare helskjønn, da! Det er virkelig en hunderase som står på «Kunne absolutt tenkt meg»-listen, sammen med New Foundlandshund og Old English Sheepdog… Hund er hund kun om den er stor og har masse pels! 😉

  Imponert over skjemaet, altså, skulle ønske jeg var så strukturert som både eldstejenta og mellomstejenta! Måtte de gode vanene vare ^_^

  Selv den korteste tur er en lang tur med to barn under tre! Det er min trøst når vi først bruker en halvtime på å komme ut, og så bare så vidt rekker bort til lekeplassen før vi egentlig bør vende snutene hjemover igjen!

  Håper dere får en god helg! (E-posten funket en gang etter re-registrering, og nå ignorerer den meg igjen…. Godt du dukker opp på hurtigvalgmenyen min i Chrome sammen med FB, diverse fora og nettaviser! 😉 )

  • Arrgh, jeg forstår ikke hva som er galt med epost-varselet (eller, at jeg ikke skjønner det er ganske selvsagt. Men når Gubben klør seg i hodet, da er det noe muffens. Hos oss har det kommet i spamfilteret noen ganger, vet ikke om det kanskje gjelder flere?)…

   Ja, disse turene blir nesten parodisk korte noen ganger. Men de tar sin tid for det. Vel vel, vi får trøste oss med at vi får sett svært nøye på alle steiner, blader, kvister og blomster på veien. Og snart blir det nok fart på dem.

   Imponerende nok har åtteåringen klart å følge skjemaet sitt! Jeg tror nok eldstejenta var innom og begrenset ambisjonene til et nivå som var mulig å få til, men godt gjort likevel!

   Og helt enig med deg angående hund! Små hunder kan være kjempesøte, de også (åtteåringens venninne har verdens vennligste, blideste lille mops), men det er stor hund som er hund 😀

Det er stengt for kommentarer.