Svært Ordknapp Onsdag

Ai ai ai… Hverdagsmonsteret har satt klørne i meg, og oppstarten etter påskeferien har vært mildt sagt hektisk. Jeg har mange hyggelige kommentarer jeg skulle ha svart på (et «tusen takk!» til hver av dere får duge i mellomtiden), og et halvferdig Torsdagstanker-innlegg som svever i akutt fare for å bli utdatert før jeg får det ut.

Det har lenge ant meg at hemmeligheten bak å kombinere jobb og unger med blogging, er å enten ha sjeldne og lange innlegg, eller hyppige og korte. Problemet er at når jeg først setter meg ned går det gjerne med en time eller to, og av og til ganske ofte er ikke de to timene tilgjengelig.

Jeg kommer ikke til å gå over til mini-innlegg, det er jeg ikke bygget for, men jeg skal virkelig gjøre en innsats for å lære kunsten det er å lage kortere, mer poengterte poster som kanskje ikke inneholder alt som har skjedd eller alle tanker i hodet, men rett og slett bare spiller rollen som en hyggelig hilsen eller et artig hverdagsglimt. Derfor sparer jeg også de store påskegodbitene til helga (der jeg håper å få i alle fall et par timer for meg selv, siden Gubben er bortreist) og setter fokus på noe av det fineste i livet de siste dagene…

Hestehov. Nærmere bestemt kombinasjonen hestehov, vår i lufta, og ei lita jente som overhodet ikke klarer å gå forbi uten å bare måtte plukke noen «blonster» til pappa <3

Mellom morgenstress, jobbstress, og aktivitets-/planleggings-/middags-/legge-stress, er det en hjertevarm liten pause der mors jobb bare består i én eneste ting: gripe øyeblikket, puste med magen og la være å mase.

… selv om fem-minuttersturen fra t-banen og hjem plutselig og på uforklarlig vis tar bortimot en halvtime! 😀

 

Legg merke til t-banen i bakgrunnen. Det var IKKE den vi tok, antagelig har det gått både 5, 6 og 7 baner på den tiden vi har surret oss inn til veien vår og stoppet annenhver meter for å plukke blomster.

Legg også merke til hva Turbo har i hånden: solbriller og hårbøyle. Liten jente priser våren, definitivt!

Se, mamma, er de ikke fiiiine?

Det finnes mange langt mer elegante blomster. Men hestehoven har noe helt eget ved seg. Eller kanskje det er så enkelt at det er den klassiske vårblomsten, som for alvor symboliserer slutten på den lange vinteren?

Dette er faktisk dagen etter 😀 Same old, same old. På tirsdager går Turbo, Mellomstemann og jeg følge sammen fra t-banen, mens på onsdager er det hun og jeg som tusler hjem fra sangkurset. Og tro det eller ei, men fra tirsdag til onsdag hadde det poppet opp en hel eng av hestehov. Lykke!

Så da får det ikke hjelpe at mor er en smule sulten. Vi parkerer oss midt i blomsterenga og leter frem de aller fineste. Snart-fireåringen min har begynt å forstå konseptet med lange stilker. Godt er det, for vi har hatt noen år med blomsterknopper flytende i vannglasset nå.

Resultatet! Målet for april må være å ha så mange glass som mulig av disse på kjøkkenbordet, for sesongen er kort.

Så får vi heller leve med at jeg tar bilde av blomstene opp mot veggen og ikke på kjøkkenbordet (koblet opp mot opplysningene om «hektisk start på hverdagen» kan dere jo bare gjette hva det sier om tilstanden på kjøkkenbordet mitt…). Men hestehoven trives som kjent blant rusk og rask, så vi omformulerer det til å ta hensyn til blomstenes beste. Ellerno’ sånt!

******************

Lengre oppdatering (og normal kommentar-høflighet!) kommer, så fort det er en blank time der jeg kan skrive ned alt som gjør livet så travelt 🙂 Inntil videre håper jeg alle som dumper innom tar seg tid til å lukte, plukke eller se på blomster. En blid, gul hestehov som trassig stikker hodet opp mellom halvdøde blader og grushauger langs veien kan få selv den trøtteste, mest stressa morratrynemamma til å smile. Det er jo rene magien!

 

3 tanker om “Svært Ordknapp Onsdag

 1. Du er uansett mye flinkere å oppdatere bloggen enn hva jeg er! 😀
  Sliter med det samme. Hver gang jeg skal publisere noe går det straks et par timer. Mulig jeg er alt for pirkete på hva jeg legger ut!
  Setter uansett pris på oppdateringene dine. 🙂

 2. Jeg synes det er superstas med oppdatering jeg, uansett om de kommer hyppig eller med mer mellomrom. Så jeg sier heia heia i en travel vårhverdag (selv om været gjør sitt beste for å insistere på vinter, hva gir du meg for snøstorm 24 april liksom…???)

  Håper dere får en fin uke!

 3. Hestehovene er så fine! <3 Og så veldig mye mer robuste mot små barnehenders behandling enn det den enda finere hvitveisen er!

  Vi trofaste lesere henger med om innleggene er hyppige eller sjeldne, lange eller korte vi! 😉

Det er stengt for kommentarer.