Ordknapp onsdag

Hæsjtægg Nofilter

For en start på november!

Ikke bare én, men to hele regnbuer, tvers over himmelen i Oslo på den aller første morgenen i november. Den klareste av dem ramlet ned i avdelingen til Bison og Turbo, og der vet jeg jo at det finnes gull.

Her jeg snubler gjennom dagene, i en tilsynelatende endeløs sirkel av dårlige netter, altfor tidlige morgener, trøtte dager på jobben og tilsvarende altfor tidlige (!) kvelder, velger jeg å naivt tro at det er et tegn på at november ikke blir så verst 🙂

Det har vært en fantastisk morsom uke… ut på fredagen med Gubben og eldstejenta etterfulgt av flott konsert i Fagerborg kirke, ny konsert i Lambertseter kirke dagen etterpå med Ballerinaen, moren min og bestemor. Oboisten overlevde tre konserter på tre dager, Bison holdt ut hele Musikkfabrikken selv om den varte i fem kvarter (!). Vi fikk ordnet en «glemt» overnattingstur utendørs i valgfaget Friluftsliv, som ble presentert som en liten overraskelse kvelden før avreise (grrr!). Turbo og jeg har kost oss på fiolintimer med Halloweenshopping etterpå, vi hadde to hekser her hjemme som gikk til naboene og fikk masse skryt og ikke minst godteri. Lille Bison er småsyk og ligger som en varm, liten koseklump oppå fjeset mitt inntil meg om natten, og eldstemann og laget hans- her gikk det virkelig troll i ord!- gikk faktisk hen og vant hele cupen, det var virkelig årets overraskelse. Det er først nå han begynner å gå normalt igjen (seks hele kamper som midtbanespiller på juniornivå i løpet av to dager gjør vondt!), men han er strålende fornøyd med å avslutte sesongen med en så sterk prestasjon. Dessuten har jeg hatt faglærersamtale på skolen hans, og fått bekreftet at selv om linjevalget ligger i et område der både hans far og jeg går helt i minus på skills er det visst ikke så hakkandes gæli for avkommet! Eldstejenta har hatt sitt første intervju for ekstrajobben sin, og selv om det var skummelt gikk det visst tålelig bra. Til helgen reiser hun og en venninne til Stockholm for å se Harry Styles. Alene, ja.

All is good. Men jeg er jo tidvis så trøtt at jeg ikke husker hva jeg heter 😉

Kjære november. Du blir travel, du også, det er ikke til å komme forbi. Men det ser litt bedre ut, så jeg håper vi holder oss på akkurat den riktige siden av vippepunktet. Da går det an å nyte alt det fine som skjer, og ikke bare løpe halsende gjennom dagene, litt for sen og litt for uorganisert, med konstant dårlig samvittighet for alt som burde vært gjort.

Det håper jeg. Og den regnbuen jo være et godt tegn?!

3 tanker om “Ordknapp onsdag

    • Ja, det var veldig god mat! Skulle gjerne sittet der enda lenger (og stappet i oss flere småretter…), men hadde dessverre bare en liten time før konserten. Men hit skal vi tilbake, ja! 🙂

  1. Tilbaketråkk: Ordknapp Onsdag | enslagsmammablogg.no

Det er stengt for kommentarer.