Kort innpå fra koselig kaos

Den ene er installert i vogna, den andre stappet ned i bæresela, den tredje står og fikler med sandalene. Gubben iler til unnsetning, med tannbørsten i munnen, samtidig som han fikler med rutetabellen på mobilen for å sjekke når neste buss går.

— Har du pakket vannflaskene?

— Nei, søren, det glemte jeg. Men har med klemmeposer og noen epler. Tok du med skift til minsten?

— Jepp!

— Koseklut?

— Nei, filler’n. *jogger inn på soverommet for å hente Minstens elskede nappy, et hvitt håndkle på 60×60 centimeter med grønn vaskelapp som fungerer som det reneste sesam sesam hver gang han er trøtt. Må. Ikke. Forlate. Huset. Uten (og må stikke innom nærmeste apotek før vi drar, for å skaffe oss et lager)

— Mammaaaa, skal vi gåååå snaaaart?

— Jada, skal bare sjekke… lommebok, mobil, nøkkel til leiligheten… Du Gubbis, skrudde du av kaffetrakteren? Og du lukket verandadøra?

— Jepp.

— Bra! Jeg tar med meg Bison (*som har fått på sandalene og står og hopper opp og ned og småsparker i døra mens han utbryter iiihhhh og ellers viser ørten tegn på utålmodighet*) og går ned, jeg, siden du må rote frem passene i tilfelle vi får telefon fra konsulatet.

— Passene! Det hadde jeg glemt! OK, da tar jeg vogna etterpå, er straks nede. Nei vent, ta med Lynet McQueen-jakka til Bison, det er overskyet.

— Har du..?

— Jada, jeg har tatt på Minsten en ekstra genser. Hjertegenseren til Turbo ligger vel under vogna fra i går.

*Bison har gått over til å danse breakdance i gangen*

— OK, da stikker vi ned og venter ute, vi. Ikke glem tutekoppen til Minsten!

Det er ikke før vi står ute på fortauet, Bison og jeg, at jeg ser det. Riktignok tenkte jeg at klesdrakten hans var en smule ubalansert, at Biler-jakka så så voldsom ut i forhold til resten. Men det er faktisk ikke før jeg drar fram mobilen for å ta et lite vente-bilde fra gata utenfor at jeg ser…

… jeg ser…

… at guttungen ikke har på seg shortsen. Han går i bare underbuksa. Mørkeblå boxer med en knallgul Minion omtrent akkurat på tissefanten. Great job, mom!

… så bar det inn igjen da, løpende denne gangen, for selv om det var (hihi) ganske festlig at (hoho) mamma ikke så at shortsen hadde blitt igjen på badet etter siste «Er du helt sikker på at du ikke skal på do, det er så kjedelig å måtte tisse bak en parkert bil midt i byen?»-tur, vil selv ikke treåringer spankulere rundt i truse og jakke. På vei ut traff vi Gubben, som også hadde snudd. Han hadde med seg sekk og barn og det hele, men hadde glemt søpla med kyllingbein som vi satte på verandaen i går kveld.

Jaja. Slik lever dei der.

**************************

Og PS. Vi rakk bussen, og har vært på The Company’s Garden i dag. Morsomt, og helt gratis. Dessuten med et tøtsj av Rema 1000, for selv om vi primært har brukt disse ukene til å glane på dyr- spennende dyr, ville dyr- er det enkle ofte det beste. Tamme ekorn som spiser peanøtter står ikke tilbake for en hvilken som helst sjiraff.

Nå med shorts. Som dere ser, er den mørkeblå, så det var ikke sååå lett å se at den manglet da vi gikk?

Ikke bare ekorn- men også en labyrint, omkranset av sitrontrær. En hyggelig vakt fisket ned to sitroner til Turbo og Bison. 

… og morsomme leker!

Men først og fremst ekorn. Som virkelig ikke var skvetne. Kjempegøy, også for barn på nesten 40!

Når dagen i tillegg blir avsluttet med dette:

Tidal pool! Sjekk bølgene i bakgrunnen!

…. så kan vi vel konkludere med at alle var enige om at det hadde vært en fin tur. Til tross for en lettere kaotisk start- som dessverre er symptomatisk for mer eller mindre alt vi foretar oss. Tjohei!

 

 

srethth

En tanke om “Kort innpå fra koselig kaos

  1. Klandrer ikke treåringen, har holdt på å gå ut av døra uten bukse selv! (Takk og lov for hans storesøster som kommenterte det før jeg rakk å åpne døra…. 😉 #mammalivet )

    Godt å se at ekorn kan være eksotisk og spennende nok, selv i Sør-Afrika!

Det er stengt for kommentarer.