#detteskjedde

Jeg trodde jeg var i besittelse av en viss erfaring når det gjaldt påmeldinger, men…

 

Dette skjedde: for første gang har jeg vært med på puljevis påmelding der forskjellige grupper kan melde seg på på visse datoer OG KLOKKESLETT, noe som var oppsiktsvekkende nok. Under over alle undere, så husket jeg på dette og satt klar 12. juni klokka 12:00. Hvorpå linken hang, og hang, og la seg død. Overbelastet, antagelig. Et indre bilde: foreldre over hele Oslo sitter klar, har satt på påminnerfunksjon, går tidlig fra kollegalunsjen eller sniker seg ut bakerst i møterommet, alle klare til å hive seg over tastaturet så fort påmeldingslinken legges ut. Det er sprøtt. Slik overbelastning burde være reservert for det årlige skatteoppgjøret, ikke for ungers hobbyaktiviteter. Men ja. Det skjedde. Og det endte med at Gubben og jeg satt på hver vår PC, han på jobben og jeg hjemme, og trykket refresh i et kjør for å sørge for at fireåringen vår får en sjanse til å få plass i den klubben som er lettest tilgjengelig for oss.

Det er jo galskap. Virkelig galskap. Men det funket. Til høsten begynner et nytt kapittel i mors erfaringsbok: livet som turnmamma. Om det blir et langt eller kort liv, om det er mye eller lite dugnad, om det er mer eller mindre behagelig enn livet på sidelinja, om det blir en suksess for tassen eller heller mislykket- alt det gjenstår å se. Upløyet mark venter på den andre siden av overbelastede linker!

2 tanker om “#detteskjedde

  1. Livet som turnmor på landet var i allefall greit. Levere på trening, betale avgift og avslutning 2 ganger i året.
    På de yngste partiene er jo foreldrene med også da

    • Det høres helt overkommelig ut! 🙂 Får håpe det er noe lignende her, med kun trening og avslutning ved sesongslutt. Guttungen er akkurat for stor til «foreldre og barn»-partiene, men for fireåringer kan foreldrene fremdeles være inne i salen hvis det trengs. Jeg får se det litt an. Forhåpentligvis trives han godt og blir såpass raskt varm i trøya at jeg blir overflødig, hehe.

Det er stengt for kommentarer.